16 Haziran 2007

Bölüm 56 - Veda

Otobüs boyunca bundan sonra neler olabileceğini düşündüm. Bırakmazdı artık beni. Çünkü ona ne kadar bağlı olduğumu, nasıl sevdiğimi görmüştü. Tüm yaşadığımız güzel günler üzerine nasıl bırakabilirdi beni? Bırakamazdı. Eve geldiğimde değişen hiçbir şey olmadığını gördüm. Her şey bıraktığım gibiydi. Ama birkaç saat içinde gerçeğin farkına vardım. Bıraktığım gibi olmayan tek şey O’ydu. Antalya’ya gitmeden önceki gibi düşünüyordu yine. Yazdığı mesajlar yine içime binlerce yara açmıştı. Böyle olmamalıydı! Oysa ne güzel günler geçirmiştim bu yolculuğumda. Ne kadar eğlenmiştik denizde birlikte. “Seni bırakmayacağım” dememiş miydi? Demek ki değiştirememiştim düşüncesini, aklına çoktan koymuştu belki de. En yakınım dediğim insan bile tüm hislerini bana söylemiyorsa daha ne yapmalıydım. Onunla geçirdiğim belki de son günlerimin neden böyle olduğunu daha iyi anlıyordum şimdi. Keşke ona çok daha sıkı sarılsaydım ayrılırken, keşke doyasıya öpseydim. Ona bir kez daha dokunabilmek için her şeyimi verirdim. Onunla yaptığım her şeyin son kez olduğunu bilseydim ondan hiç ayrılmak istemezdim. Biten şey aşk değildi, arkadaşım değildi kaybettiğim ama bir şey vardı biten. İşte o biten şeyin ne olduğu belli değildi. Buraya kadarmış belki de, ilişki iki kişi güzel. Ben bu ilişkiyi hep kalbimde yaşatacak olsam da ne anlamı kaldı ki artık? Belki de tozpembe bakıyordum hayata. Artık gerçekleri görme vakti gelmişti. Bitmişti. Kim bilebilirdi?

9 yorum:

tospaa dedi ki...

uzun zamandır uğramamıştım.ne çok şey olmuş.üzüldüm.ama ilişki dediğin böyle bişey zaten.hiç bitmeycek sanır öyle yaşarsın.öyle olmalı başka türlüsü yaşanamaz ilişki olmaz.başlayışı kabul eden yürek bitişide kabul edebilmeli.bundan sonra hiç nefes alamıycaksın sandığın zamanlar geçiyor.acı tatlı anı olarak kalıyor hepsi.nasıl ilişkin hiç bitmiycekmiş gibi geliorsa acında öyle gelior.umarım ikiniz içinde en güseli neyse o olur..

Adsız dedi ki...

o gitti peki glueetooh ne yapıyor??

D!mple Rock dedi ki...

gerçkleri görme dnemi smdi de bnde başlıyor.

hakszlk bu.

D!mple Rock dedi ki...

gluetooth! sna ulaşablceim bi mail göremedm bloğunda. eger buraya yazarsan bana yaptığın yoruma cevaben ben sana ulaşıcam!

D!mple Rock dedi ki...

blogu neden bu kadar boşladın.

Gluetooth dedi ki...

o "dönem" çoktan bitti. şimdi yepyeni bir döneme girdim, o yüzden bu bloga yeni birşey eklemeyeceğim

Adsız dedi ki...

peki basşka blogların varmı

Adsız dedi ki...

nec. yasin ben tee eski ileti geçmişlerine bakarken bi arkadaşımın verdiği linkten bu blogu okudum bı de baktım kı sensın bu hatırladım bı ara sende lınkı vermıstın.tesdüfi olaylar sinsilesi:) neyse yorum herhalde maıl olarak gelecektır sana kendıne ıı bak.ha bu arada başka blogların varsa at bir link rica..

kremkaramel dedi ki...

bazen uzayan gölgesini tutup kesmeli insan

güneş bizim için doğuyor